Magyar házi akácméz eladó
   

Akácméz
2009-es
Pusztavacs

 

1500 Ft/kg

 

Akácméz
2010-es
Nógrád megye

 

1500 Ft/kg

 


A méz értékesítése csak Budapesten történik. 
Kérlek érdeklődés esetén vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy írd meg emailen mézigényed és telefonszámod, és visszahívlak, hogy megbeszélhessük a méz szállításásnak helyét és időpontját. A szállítás Budapest központjába (I., VI., VII., VIII. kerületbe, valamint, a II., III., IX., XI., XII., XIII. kerületek egyes részeire) 3 kg-tól ingyenes. Egyéb hely vagy mennyiség esetén is írj, biztos megtaláljuk a közös nevezőt. :)

 

A méz elfogyott!

 

Selyemfűméz: Színe világos, kissé matt színű, kellemes illatú, zamatos fajtaméz. Jellegzetes magyar méz, Hungaricumnak számít a selyemfűméz. Nehezen kristályosodó desszertméz, elsősorban ezért fogyasztását önmagában ajánljuk, azonban húsok pácolására is kiválóan alkalmas a selyemfűméz.

Akácméz: Világos sárgászöld színű, kellemes illatú, különleges minőségű desszertméz, mely a Magyarországon termelt mézek közül a legismertebb, legelterjedtebb. Nehezen kristályosodó méz. A Magyarországon termelt akácméz különleges minősége miatt Hungaricumnak számít. Fogyasztását minden formában javasoljuk, önmagában, ital ízesítésére, sütés-főzéshez is kiváló.