OutOfZone » Más világ » Linkek » Környezetvédelem

Környezetvédelemmel kapcsolatos linkek

http://www.okopannon.hu

 

Ökopannon

Az új ÖKO-Pannon internetes oldal minden szakmai és lakossági csoport számára hasznos kiindulási pont a szelektív hulladékgyűjtés terén. A csomagolás kibocsátó vállalatok a hasznosítási kötelezettségük teljesítésével kapcsolatos tájékoztató kiadványokat, a szerződéskötéshez, jelentéshez szükséges dokumentumokat tölthetnek le a honlapról. Az önkormányzatok valamint a begyűjtő és hasznosító vállalatok részletes tájékoztatást szerezhetnek az ÖKO-Pannon Kht. rendszeréhez való csatlakozási lehetőségekről és feltételekről.

http://www.palackpres.hu/

Palackprés

Hatalmas az igény a nem visszaváltható palackok használat utáni felszámolásának a nagy terjedelmük miatt.
Következetes deformációval komoly tárolási és szállítási költségeket takaríthatunk meg.

A nem visszaváltható palackok kézzel történő deformálása kényelmetlen és erőigényes.
Együttvéve az emberek életszínvonalának növekedését és a növekvő ökológiai elvárásokat.
A PALACKPRÉS megoldást jelenthet a hulladékkezelés helyzetének javítására erő és idő ráfordítás nélkül.

http://www.thermo-press.hu/

THERMOPRESS

A THERMOPRESS készülék működése rendkívül egyszerű, s mivel háztartási gépről van szó, fogyasztása is elenyésző. A készülék a rendeltetésszerűen behelyezett és rögzített palackot erősen felmelegíti annak felső részén.
A kilágyult anyag a palack belseje felé zsugorodik, és önmagába csukódik. A készülék túlmelegedés ellen védett. A termék kizárólag háztartási célra készült, nem alkalmas egymás után, nagy sorozatban történő zsugorításra. Maximum 5 palack zsugorítható közvetlen egymás után, amennyiben ennél több zsugorítás történik és túlmelegedik, akkor a készülék belső hőkapcsolója mindaddig letiltja a készülék használatát, míg annak hőmérséklete biztonságos szintre csökken.